razkroj ustnice ali neba: skupna skrb staršev – pregled tem

Mnogi starši so preobremenjeni, ko imajo otroka s prožnimi ustnicami in / ali razjedo. Lahko je grozno razmišljati o zdravljenju, ki ga potrebuje vaš otrok. Kot drugi starši otroka s fizičnimi težavami lahko

Ta zahvalni dan ima poseben pomen za nagrajenega igralca Emmyja, producenta in avtorja Marla Thomasa. To je 50. obletnica zbiranja sredstev družine za otroško raziskovalno bolnišnico St. Jude, ki se nahaja v Memphisu v Tennu; Sveti Jude je začel kot sanje Marlova očeta, poznega velikega funnymana Dannyja Thomasa leta 1957 in od takrat naprej odhaja. Od svoje smrti leta 1991 je Marlo skupaj s svojo sestro Terre in bratom Tonyjem v ospredju zbiranja sredstev centra; Osredotočanje …

Pomaga pri zavedanju, da se lahko razcepi in da nihče ne bo kriv. Prav tako je pomembno, da skrbite za sebe. Privoščite si čas in se pridružite podporni skupini. Prav tako veste, da bo zdravnik vašega otroka, skupaj z ekipo drugih strokovnjakov, pomagal skrbeti za svojega otroka in vam bo pomagal odpraviti vaše skrbi.

Bojim se, da je vaš otrok preveč krhko, da bi ga držal in se mučil; Skrb za prihodnje stiske, ki jih ima vaš otrok, kot je prijateljstvo; Skrbite, ali bo vaš otrok dovolj, da bo jedel, saj je pogosto pogosto težje in zapleteno kot običajno; Skrb za stroške kirurgije in drugih zdravljenj; Krivi sebe ali vašega partnerja za otrokovo bolezen.

Šok, zadrega, sram ali krivdo; Žalost, ker nimate popolnega otroka; Neverica. Morda celo verjamete, da je prišlo do mešanice v vrtcu in da to ni vaš otrok; Razočaranje, ker ne morete prenašati dojke, če imate otroka z razcepljenim nečistom. (Nosečko mleko lahko napolnite s steklenico.)