priprava dehidracije na sestanek

Kaj lahko narediš

Kaj pričakovati od svojega zdravnika

Verjetno boste začeli gledati svojega zdravnika ali svojega otroka. Vendar pa lahko v nekaterih primerih, ko pokličete na sestanek, zdravnik lahko priporoči nujno zdravstveno oskrbo. Če vaš otrok ali odrasla oseba, ki vas skrbi, kaže znake hude dehidracije, kot so letargija ali zmanjšana odzivnost, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kaj lahko storite v tem času?

Če imate čas za pripravo na sestanek, tukaj je nekaj informacij, ki vam bodo pomagale pri pripravi in ​​kaj pričakovati od zdravnika.

Za dehidracijo spadajo nekatera osnovna vprašanja, ki jih morate vprašati zdravnika

Vaš zdravnik vam bo verjetno postavil več vprašanj, na primer

Če je vaš otrok bolan, mu še naprej ponujate majhne količine peroralne rehidracije, ki vsebuje elektrolite (Pedialyte, druge), medtem ko čakate na sestanek. Povejte svojemu zdravniku, naj priporoči količino in pogostnost. Ne poskušajte dopolnjevati tekočin pri otroku z vodo, ki ne obravnava elektrolitnega neravnovesja, povezanega z dehidracijo pri otrocih, in lahko poslabša simptome. Če ste vi ali druga odrasla oseba bolan, poskusite napolniti tekočine z vodo, peroralno raztopino za rehidracijo ali športno pijačo (Gatorade, Powerade, drugi).