obravnava negativne misli – pregled teme

Recimo, da vam je sodelavec ali prodajalec z živili nenadoma dal pogled. Kako bi se odzvali? Ali bi ga pustil, da bi te zdrobil, kot je voda iz rac? Ali bi ga vzeli osebno in se počutili slabo glede sebe, ali pa se boste jezili? Če malce spremenite v velike stvari, ki vas motijo ​​dneve, tedne ali celo dlje, imate negativne misli.

Jared Mille; Družba pričakuje, da bodo odrasli pokazali določeno zrelost in odgovornost, večina od nas pa je v skladu. Sami rečemo, da ni časa za igro – imamo nalogo. Veliko in veliko dela. V celoti e-poštne niti, v resnici – in še več, ki prihajajo v vsaki minuti; Vemo: včasih lahko deluje kot odgovoren odrasli dan v dan in je zelo stresno. Torej, ne glede na to, kako dolgo je že odkar ste nazadnje vzeli zaslužen dan, mislimo, da je zdaj popoln …

Eden od načinov za reševanje negativnih misli je zamenjati z mislimi, zaradi katerih se boste počutili bolje. Recimo, da ste se naučili, da imate zdravstveni problem. Lahko bi si rekli: »Moje življenje nikoli ne bo tako kot nekoč« ali »To je začetek mojega zaključka«. To se bo verjetno počutilo precej slabo – in to bo vaše telo šibkejše, samo ko ga potrebujete, da boste močni.

Ali pa bi si lahko rekli nekaj takega: “To bo za nekaj časa izziv, a če sem potrpežljiv, se lahko naučim, da se prilagodim in še vedno uživam v življenju” ali “To je zaostanek za mene, če sem si dal čas. ” Takšna misel vam lahko pomaga, da se počutite bolje in bolj upate. In pomaga tudi telesu.

Ali imate zdaj kakšne negativne misli? (Včasih je težko vedeti.) Vzemite si minuto, poslušajte svoje misli in preverite, ali se vam zdi. Če govorite sami sebi, zaradi česar se počutite slabo, ne pozabite: vi ste odgovorni za to, kar ste sami povedali. Torej, zakaj ne bi prišli do nekaj bolj spodbudnega?

Zaradi povezave z mislijo in telo lahko vaše misli resnično vplivajo na vaše zdravje. S tem, ko si sebe povedal bolj spodbudno, poveste svoje možgane za proizvodnjo kemikalij, ki jih lahko

Znižajte krvni tlak; Zmanjšajte tveganje za bolezni srca; Naj bo vaš imunski sistem močnejši, da se boste lahko uprli proti okužbam in boleznim; Znižajte stopnjo stresa in se počutite manj zaskrbljeni; Pomagajte vam pri izogibanju težav z želodcem, nespečnostjo in bolečinami v hrbtu; Boste počutili srečnejše in bolj optimistične glede prihodnosti.