komunikacija pri oskrbi raka (pdqâ®): podporna oskrba [] -dnevna klinična preskušanja

Preverite seznam kliničnih preskušanj okužbe za ameriške poskuse in pomoč pri paliativni oskrbi o komunikacijskih posegih, ki zdaj sprejemajo udeležence. Seznam preizkusov je mogoče dodatno zožiti glede na lokacijo, zdravilo, intervencijo in druga merila.

Incidenca in Mortalit; Ocenjeni novi primeri in smrti zaradi raka ščitnice v Združenih državah Amerike v letu 2014: [1; Novi primeri: 62.980; Umrli: 1.890; Karcinom ščitnice je občasni rak, vendar je najpogostejša malignost endokrinega sistema [2]. Diferencirani tumorji (papilarni ali folikularni) so zelo zdravljivi in ​​običajno lahko ozdravljivi. Slabo diferencirani tumorji (medularni ali anaplastični) so veliko manj pogosti, agresivni, metastazirajo zgodaj in imajo veliko slabše napovedi …

Te informacije pripravlja in zagotavlja Nationa; Cance; Inštitut (). Informacije v tej temi so se morda spremenile, odkar je bila napisana. Za najnovejše informacije se obrnite na Nationo; Cance; Inštitut preko internetne spletne strani na http: /; cancer.gov ali pokličite 1-800-4-CANCER.

 Informacije javnega značaja Nacionalnega instituta za raka