koencim q10 (pdqto): komplementarna in alternativna medicina [] -vrednotenje pristopov kamer

Pomembno je, da se za vrednotenje CAM-terapij uporabi enako strogo znanstveno vrednotenje, ki se uporablja pri ocenjevanju konvencionalnih pristopov. Nacionalni institut za raka (Cancer Institute) in Nacionalni center za dopolnilno in alternativno medicino (NCCAM) sponzorirajo številna klinična preskušanja (raziskovalne študije) v medicinskih centrih za vrednotenje CAM terapij za rak.

Ta dopolnilna in alternativna medicina (CAM) povzetek povzema pregled uporabe virusa atipične kokošje kuge (NDV) kot zdravljenja za ljudi z rakom. Povzetek vključuje kratko zgodovino raziskav NDV, pregled laboratorijskih in živalskih študij, rezultate kliničnih preskušanj in možne neželene učinke zdravljenja na osnovi NDV. V povzetku bo razpravljalo o več različnih sevov NDV, vključno z madžarskim sindromom MTH (More Than Hope) -68. Informacije, predstavljene v nekaterih …

Program Best Case Series, ki se je začel leta 1991, je eden od načinov, kako se proučujejo pristopi CAM, ki se uporabljajo v praksi. Program nadzira Urad za komplementarno in alternativno zdravljenje raka (OCCAM). Strokovnjaki zdravstvenega varstva, ki ponujajo alternativne terapije raka, predložijo zdravstvene kartoteke in z njimi povezane materiale OCCAM-u. OCCAM opravi kritični pregled gradiva in razvija strategije spremljanja nadaljnjih raziskav za pristope, za katere se šteje, da zahtevajo začetna raziskovanja.

Te informacije pripravlja in zagotavlja Nationa; Cance; Inštitut (). Informacije v tej temi so se morda spremenile, odkar je bila napisana. Za najnovejše informacije se obrnite na Nationo; Cance; Inštitut preko internetne spletne strani na http: /; cancer.gov ali pokličite 1-800-4-CANCER.

 Informacije javnega značaja Nacionalnega instituta za raka

Kateri hranilnik; Ali ste odsotni?