hladen vodič: pregled in dejstva

Imaš še en mraz? Mogoče hočeš preprečiti mraz, ali pa si morda skrbel za nekoga, ki ima mraz. Imamo odgovore, ki jih potrebujete. Postanite lastni telesni stražar. Naučite se naravnih načinov, kako ostati dobro – in živeti brez hladne vode.

Se ti zdi, da ujameš še en mraz? Več o tem, kaj povzroča prehlad, kakšni so simptomi, kako preprečiti prehlad in kako zdraviti. Tukaj je najnovejša o tem, kako preprečiti prehlad in ostati v tej sezoni.

Ali moj otrok preveč prehladi? Kako naj vem, če ima moj otrok nekaj resnejšega? Preberite tukaj in si pridobite nekaj dokazanih nasvetov, ki jih lahko uporabite za lajšanje mlajših simptomov vašega otroka. Poiščite tudi najnovejše varnostne informacije o zdravilih za mlajše otroke.

Torej, kaj povzroča mraz? Imamo močna dejstva. Odkrijte vzroke in sredstva za vaš hladni virus, da boste lahko hitro obnovili.

Ste se kdaj spraševali, zakaj ujamete več prehlada kot vaši sodelavci ali prijatelji? Ugotovite, kdo ima največjo možnost, da prehladi. Nato naredite nekaj preprostih ukrepov za zmanjšanje tveganja za mraz – od danes naprej.

Ne pustite, da se letošnje hladno hladno počutite. Izvedite nekaj najnovejših načinov za preprečevanje prehladov, tako da ste lahko aktivni in produktivni vsak dan.

Pridobite pravo umazanijo na lepo umetnost pranja z rokami. Odkrijte, kako ohranjate čiste roke, je eden od najboljših načinov, kako preprečiti prehladnim klicam pri nastavljanju trgovine v telesu.