Crotalidae imunski f (ab) 2 (konjski) (intravenski) previdnostni ukrepi

Vaš zdravnik bo med jemanjem tega zdravila skrbno preveril napredek vašega otroka ali vašega otroka. To bo vašemu zdravniku omogočilo, da ugotovi, ali zdravilo pravilno deluje in ne povzroča neželenega učinka. Krvni testi so morda potrebni za preverjanje neželenih učinkov.

To zdravilo lahko povzroči resne alergijske reakcije, vključno z anafilaksijo. Anafilaksa je lahko smrtno nevarna in zahteva takojšnjo zdravniško pomoč. Povejte svojemu zdravniku takoj, če imate vi ali vaš otrok izpuščaj, srbenje, omotičnost, omotico ali omedlevico, bolečine v sklepih ali mišicah, težave z dihanjem, težave pri požiranju ali kakršno koli otekanje rok, obraza ali ustnic po injiciranju .

Takoj se posvetujte s svojim zdravnikom, če imate vi ali vaš otrok bolečine v mišicah ali sklepih, zvišano telesno temperaturo, srbenje ali izpuščaj po prejemu tega zdravila. To so lahko znaki in simptomi zapoznele alergijske reakcije, ki se imenuje serumska bolezen.

To zdravilo je izdelano iz konjske plazme. Nekateri proizvodi konjske krvi so ljudem, ki so jih prejeli, prenašali viruse, čeprav je tveganje nizko. Obvestite svojega zdravnika, če imate kakršnekoli simptome, ki vas zadevajo.

Obvestite svojega zdravnika takoj, če imate vi ali vaš otrok nenavadne krvavitve ali modrice, kri v urinu ali blatu, težka menstrualna krvavitev ali krvavitve iz nosu po prejemu tega zdravila.